Nejnovější recenze ze sekce Trsátka
Používám na el.kytaru již 15 let.
Bezvadná kvalita a super cena!
produkt plní beze zbytku svůj účel ...
- Skvělá, skoro nezničitelná trsátka.
- Mají tři rovnocenné špičky. Minimálně z tohoto pohledu vydrží třikrát tak dlouho oproti trsátkům s jednou špičkou.
- Ačkoli povrch vypadá jako hladký, tak neklouže.
- Používám je univerzálně na kytaru i na baskytaru.
- Obsahuje různé druhy trsátek.
- Kvalitní provedení.
- Jako dárek zanechá dojem.
Zakoupeno jako dárek pro dceru. Určitě udělá velkou radost. Účel určitě splní a ještě k tomu to i hezky vypadá. V krabičce je spoustu místa i na další svá oblíbená trsátka.
- unikátní grip
- tvar Jazz C - pro mě osobně dokonalý
- nejdou koupit všude :)
Jsou skvělé
Každý kytarista je zvyklý a preferuje různé typy a tvrdosti trsátek. Mě tento typ t.j. Jazz III naprosto vyhovuje a jsem
rád, že jsou už i u nás dostupné ty, které si životně zamiloval vynikající kytarista Joe Bonamassa
Jsem spokojen a tento dráp splnil moje očekávání...Kvalita za rozumnou cenu a perfektní funkce.
Jsem spokojen a tento dráp splnil moje očekávání...Kvalita za rozumnou senu a perfektní funkce.
Mám pár stejných prstýnků Zookies Dunlop L - 10 doma a vím co od nich očekávat. Jsou velice kvalitní a při hře na mé dobro zcela vyhovují.
- Díky zdrsnění povrchu nekloužou v prstech . Kvůli tomu používám už pouze tento typ trsátek. Pan Janíček je vytvořil skvěle.
Používám už 20 let.
- Pískový grip
- Dobře se drží
Trsátko neklouže, dobře se drží.
Splnil očekávání.
dobrý
Prostě trsátko, no :-D
- Trsátka od Janíčka - absolutní jednička
Trsátka D-grip, dříve Brain, používám od začátku "trsátkohraní".
3 nebo 4 plošky se zoubky proti sobě zaručují prakticky "nevypadnutelnost" z prstů.
Cena je víc než solidní (chceme snad dát vydělat českému výrobci), stejně tak životnost. Některá trsátka mám ještě původní Brain, přesto mi nedělá problém si do "foroty" koupit další stejné značky.
Sada je dobrá na vyzkoušení, co víc bude vyhovovat a podle toho se pak dají kupovat samostatně.
- poměr cena x kvalita
Zobrazuji 421 - 440 ze 500 recenzí « Předchozí 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Další »